Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

MHC-Liberty D-jeugd kijkt terug op een geweldig feest

Evenementen  |  21-3-2016
Nieuwsafbeelding
Zes meiden uit de D jeugd hebben afgelopen weken de schouders eronder gezet om op 19 maart j.l. een geweldig feest te organiseren voor alle D jeugd van Liberty.
Met een beetje hulp van enkele ouders en Liberty events hebben Lisa, Dominique, Lonneke, Myla, Lieke en Anoek een onvergetelijke summerparty georganiseerd.
 
 
Verslag van een crewlid:

Wij hebben een geweldig feest gehad. Het was zoiezo al geslaagd want het organiseren zelf was al heel erg gezellig. We zijn hebben veel vergaderd, geknutseld en gewinkeld, en op vrijdag bij de drie vissen in de keuken de hapjes gemaakt.

Om 19.30 uur kwamen de eerste kinderen over de rode loper het zomerse clubhuis binnen. En werden daar door de crew opgewacht met een tropisch drankje.
 
De jas kon afgegeven worden bij de garderobe die bemand werd door vrijwilligers, Zeepbellen dwarrelde door de lucht en de muziek van DJ Jaap klonk al uit de boxen. Er waren meer dan 100 kinderen naar het feest gekomen, en iedereen deed lekker mee.

De winnaars van de origineels geklede jongen en meiden werd halverwege uitgereikt, en ook de goodiebag werd aan het einde van de avond uitgedeeld. Daarvoor hadden enkele winkeliers uit Dongen een duit in het cadeaupakketje gedaan. Wij bedanken hiervoor: Plugro, Albert heijn en Bruna.

Achter de bar stonden Marijn en Niels van de vaste Liberty barploeg, die ook speciaal voor ons naar het clubhuis waren gekomen. Daar waren we heel blij mee. En ze hebben het supergoed gedaan.

We waren ook wel blij dat we de feestversiering konden laten hangen voor de derde helft die op zondag georganiseerd was. Want aan het einde van de avond waren we wel moe.

Iedereen bedankt voor een geweldige avond. Volgend jaar weer?
Bekijk de foto's van de D party in het fotoboek op de website:
 
 
Groetjes, Anoek Meester