Sponsorcontract Rabobank verlengd

Sponsoring  |  2-2-2016

PERSBERICHT, Dongen, 1 februari 2016

MHC Liberty, méér dan een gewone hockeyclub

Met de uitvoering van het beleid "Liberty 2020” wil MHC Liberty uit Dongen de vereniging verder professionaliseren en méér zijn dan alleen maar een hockeyclub.

De belangrijkste pijlers van dit beleid zijn maatschappelijke betrokkenheid, hospitality, gezonde groei (zowel financieel als sociaal) en het positief versterken van de clubcultuur. Verder biedt de vereniging een platform aan sponsoren en bedrijfsleven. "Wij hebben de ambitie partijen samen te brengen, elkaar te ondersteunen en daardoor te versterken. Sponsoring werkt zo twee kanten op”, aldus Rolf Vullings, bestuurslid communicatie.

Een visie die past bij Rabobank Tilburg en omstreken, een van de hoofdsponsoren van MHC Liberty. Om de samenwerking tussen beide partijen te onderstrepen, werd op 29 januari het sponsorcontract verlengd.