Wisseling bestuurssecretaris

Bestuur  |  23-1-2016
"… Na 7 jaren zitting te hebben gehad in het verenigingsbestuur van MHC Liberty, heeft Martijn Verburgh eind 2015 aangegeven zijn rol als bestuurssecretaris over te willen dragen aan iemand anders. Daartoe zijn verkiezingen uitgeschreven, hetgeen tijdens de algemene ledenvergadering van 13 januari jongstleden geleid heeft tot de verkiezing van Ton Leeggangers tot nieuwe bestuurssecretaris. Ton is reeds jaren in verschillende hoedanigheden bij de vereniging betrokken, waaronder coach, trainer, recreant, teamlid events, maar vooral als supporter van de drie teams waarin zijn kinderen spelen.

Op dit moment werken Martijn en Ton aan de overdracht van het bestuurssecretariaat, waarna binnen het bestuur nog bekeken zal worden hoe de onderlinge taakverdeling en focusgebieden eruit komen te zien.

Het bestuur wenst Ton veel succes en plezier in zijn rol als bestuurssecretaris en dankt Martijn voor zijn jarenlange, toegewijde inzet als bestuurslid. We spreken de hoop uit Martijn nog vaak tegen te komen langs de lijn of in het clubhuis, en wie weet zelfs nog in een andere vrijwilligersrol binnen de vereniging …"

Eric van den Bosch
Succes Ton
Eveline Vullings
Welkom Ton !
Antoine van Riel
Succes Ton, bedankt Martijn
Mark Verhulst
Martijn bedankt voor al je inzet, en Ton fijn om je erbij te hebben👍

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.