ALV MHC Liberty

Algemeen  |  30-12-2015

Aan alle leden (en ouders) van Liberty,

Zoals eerder aangekondigd is 13 januari 2016 de ALV van Liberty. Bij deze roepen we iedereen op hierbij aanwezig te zijn:

ALV MHC Liberty

woensdag 13 januari 20.00 uur (clubhuis geopend vanaf 19.30 uur)

deze ALV zal een statutaire ALV zijn, later in het seizoen volgt nog een ALV met meer beleidsmatige onderwerpen. Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

1.verslag seizoen 2014-2015

2.financieel verslag

3.benoeming bestuur

4.rondvraag

Ad 2: vanaf 4 januari zijn de financiële stukken en de notulen van de vorige ALV op te vragen via [email protected]

Ad 3: Martijn Verburgh heeft aangekondigd zijn functie als secretaris neer te leggen. Dit betekent dat het bestuur op zoek is naar een nieuw bestuurslid, bij voorkeur in de rol van secretaris. Kandidaten kunnen zich vanaf heden melden bij het bestuur.

Enquête Rabobank

De Rabobank heeft ons gevraagd om een enquête over sponsoring onder de leden van Liberty te verspreiden. Omdat de Rabobank een belangrijke partner van onze club is, verzoeken wij je om de vragenlijst in te vullen. Het is een anonieme enquête, waardoor de privacy gewaarborgd is. Bij voorbaat dank voor de medewerking.

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2016!

Met vriendelijke groet,

Martijn Verburgh