Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Een geweldig sinterklaasfeest!

Evenementen  |  5-12-2015
Nieuwsafbeelding

 

Vol verwachting klopt ons hart…’.
Op woensdagavond 2 december kwamen de benjamins,  F teams en Funky vol verwachting naar het Liberty voor een heuse pietentraining. Enkele weken geleden had Zwarte Piet een belangrijke oproep gestuurd naar de kinderen, omdat hij zijn magische hockeystick kwijt was. Deze stick had Zwarte Piet echt nodig, want anders kon hij er niets van.  Piet had aangegeven op 2 december om 17.00 uur langs te komen. De kinderen hadden zich allemaal op het veld verzameld om samen met de Pieten en enkele jeugdtrainers te  zoeken naar de magische hockeystick. Na een lange zoektocht hadden ze de stick nog steeds niet gevonden. Jammer…


Sinterklaas

Er werd besloten dan toch maar naar binnen te gaan om een echt pietenfeest te vieren. De kinderen hebben laten zien dat zij allemaal kleine Pietjes waren.

En de kinderen bleken ook allemaal heel erg goed te kunnen dansen. Op dat moment kwam Sinterklaas ons plotseling ook nog met een bezoekje verblijden.

En als Sinterklaas er éénmaal is, komt alles natuurlijk weer goed. Alle kinderen kregen van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten een cadeautje. Nadat Sinterklaas was uitgezwaaid konden alle kinderen weer met de papa’s en mama’s mee naar huis.

Wij hopen jullie allemaal weer te zien op de volgende activiteit . Tot dan!


Eerstvolgende activiteit:
16 januari 2016, 21.00 uur: New year party voor 25+ leden.


Gevonden voorwerp

Is 1 van de meisjes het slotje en sleuteltjes van het dagboek verloren tijdens het Sinterklaasfeest. Deze zijn gevonden. Stuur dan een mail naar [email protected]