Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Liberty Events staat voor gezelligheid buiten de velden

Evenementen  |  1-12-2015
Nieuwsafbeelding

Elke week gaan honderden leden van MHC Liberty met veel plezier naar onze club. Samen hockeyen met je team, een paar keer in de week trainen en wedstrijden spelen is super. Maar hoe vaak zie je je teamgenoten buiten de hockeyvelden? En hoe ontmoet je anderen met dezelfde passie voor deze mooie sport? Precies, daarvoor is Liberty Events.


Liberty Events is betrokken bij vrijwel alle activiteiten van of in de club die niet onder de reguliere hockeycompetities vallen. Van de huldiging van onze periode kampioenen, opening en afsluiting van het seizoen, de ledenvergadering, een new year party tot feesten met leeftijdsgenoten. De mogelijkheden zijn eindeloos.


We hebben al veel leuke plannen voor het komende jaar, maar er is altijd ruimte voor jullie ideeën. We willen graag weten wat jullie belangrijk vinden. Dat doen we door een praatje te maken langs de lijn of door het gewoon aan jullie te vragen.


Natuurlijk kan een groep leden of een team ook eigen ideeën zelf gaan uitvoeren. We horen dan graag van jullie plannen. Het kan allemaal, want leuke spontane activiteiten maak je samen. Jullie betrokkenheid is voor ons goud waard.


Ook als je een maatschappelijke stage moet doen voor school kun je er voor kiezen een leuke activiteit voor de jeugd of voor je leeftijdsgenoten te organiseren. Van de commissie krijg je dan coaching en begeleiding. Voor alle activiteiten is er wat ons betreft maar één ding echt nodig om het tot een succes te maken: jullie creativiteit en inzet!


Onlangs heeft Ilona Meester de taak als captain van Liberty Events van Frank Verlinde overgenomen.Wij vinden dat heel jammer en bedanken hem voor zijn inzet.


Het team Events bestaat op dit moment uit:

Captain: Ilona Meester

Teamlid: Geert Allard

Teamlid: Maud Ligtenberg

Teamlid: Angelique Schellekens

Teamlid: Ton Leeggangers.

 

Team Liberty Events is er klaar voor. Houd de website en onze ‘libertyevenementen’ Facebook pagina goed in de gaten. We zien jullie graag bij de komende activiteiten.