Maandag LADIES NIGHT

Trainingen  |  30-3-2013
Op maandagavond van 20.30 tot 22.00 uur trainen de dames van het Dames Veteranen team (boven de 30 jaar). Op donderdag spelen zij de competitiewedstrijden. Regelmatig spreken wij dames die ook willen gaan hockeyen. Het team zit voor de wedstrijden vol, maar wij willen wel de mogelijkheid bieden om met ons mee te gaan trainen.
Ladies Night 1
We starten nu eerst met trainen. De tweede stap is om vanaf seizoen 2013-2014 naast het trainen zo'n 4 keer vriendschappelijke wedstrijden te gaan organiseren tegen Damesteams van andere verenigingen (steeds meer verenigingen hebben naast de gemengde trimhockeyteams ook dames teams opgericht).
Deze eerste periode (tot de zomer) willen we gebruiken om te kijken hoeveel interesse er is voor deze trainingsavond en kunnen we onderlinge wedstrijdjes tegen elkaar spelen. Het is ook even aftasten hoe het gaat met de verschillende niveau's die er onderling zullen zijn en natuurlijk hoeveel interesse er voor is. Tijdens deze opstartfase hebben we al gemerkt dat er voldoende animo voor is. De eerste tien aanmeldingen zijn binnen. Hierdoor hebben we een tweede trainer bereid gevonden om de totale groep te begeleiden. We starten met een verdeling in een beginnersgroep en een groep ervaren hockeyers en de huidige DVA dames.

Wil je ook met ons mee gaan trainen meld je dan aan bij de contactpersonen van de Ladies Night:

Karen van Oostrum ( [email protected] )  of  Natasja van der Lee ( [email protected] )

Je kunt zo'n 3 keer vrijblijvend meetrainen om te bekijken of het iets voor je is. Daarna besluit je of je lid wordt. Het contributiebedrag moet nog vastgesteld worden voor deze vorm van hockeyen.

Ladies Night 2

Met vriendelijke groet,