Samenwerking Tim Goalie Schools

Trainingen  |  10-9-2015
MHC-Liberty heeft, na prachtige resultaten in de vorige seizoenen, de samenwerking met Tim Goalie Schools gecontinueerd.

Tim Goalie Schools, onder leiding van Tim Conrads, is deze week weer gestart. Tim verzorgd samenmet zijn assistenten, Ruben van den Bosch en Jolien Slangen, de keeperstraining op woensdagavond. Er wordt gewerkt volgens een uitgebreid "Plan van Aanpak”, waarin één van de uitgangspunten is, train de trainer, waar de keeper tijdens zijn/haar eigen training ook leert om anderen training te geven.

"Ik zie het als opdracht om de keepersschool die zich de afgelopen jaren bij Liberty ontwikkeld heeft verder te verbeteren waar mogelijk”: aldus Tim.Hoofdactiviteit van de keepersschool is het verzorgen van de wekelijkse training voor keepers. Wekelijks zal 3 uur keeperstraining worden voorzien om alle keepers te trainen.

Namens het bestuur wensen wij Tim Goalie Schools veel succes.