Voorlopige teamsamenstellingen 2015-2016

Teamsamenstellingen  |  15-6-2015

Beste leden en ouders van MHC Liberty,

Het is ons gelukt om na vele inspanningen een concept teamindeling te maken. Ondanks we ieder jaar proberen zoveel mogelijk leden tevreden te stellen, weten we dat dit in de praktijk een lastige klus is. We hebben in ieder geval met heel veel passie en nauwkeurigheid de teams samengesteld.

Bij de veteranen en senioren zijn de veranderingen niet zo intens dan bij de jeugd. Wel kunnen we vermelden dat we komend seizoen enkele seniorenteams erbij hebben gekregen.

Bij de jeugd is de puzzel een stuk moeilijker. Kinderen ontwikkelen zich enorm snel en het ene kind ontwikkeld zich sneller dan het andere kind. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de kwaliteiten van de kinderen en de sociale wensen. Hoe hoger je speelt hoe meer er naar de kwaliteiten van een kind wordt gekeken. In de breedteteams wordt er naast de kwaliteiten ook gekeken naar sociale contacten.

De jongenslijn is ieder jaar weer een gigantische puzzel. Het betreft veel minder teams dan de meisjeslijn, maar dat maakt het juist zo lastig. De teams komen getalsmatig nooit helemaal goed uit. Door de steeds strengere reglementen van de KNHB wordt het de teamcoördinatoren niet makkelijker gemaakt.

Vanwege de vele teams in de MB- en MC-categorie hebben we daar de afgelopen week selectietrainingen gedaan voor MB1 en MC1. De speelsters zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de uitslag. Het is mooi om te zien hoeveel talent we binnen MHC Liberty hebben.

In de bijlagen staan de teamsamenstellingen van de veteranen, senioren, jeugd, benjamins en funkey. Het zijn voorlopige teamsamenstellingen, dus er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. Mocht je problemen hebben met de teamsamenstellingen dan kan je het reactieformulier (zie bijlage) volledig ingevuld retour sturen naar [email protected]. Dit kan tot uiterlijk 19 juni.

Alle reactieformulieren bespreken we onderling met de teamcoördinatoren en we hopen zoveel mogelijk wensen in te vullen. Wij beloven jullie uiterlijk 26 juni een reactie te geven op het reactieformulier. Op zaterdag 27 juni maken we de definitieve teams bekend en kunnen we het seizoen echt afsluiten.

De komende weken staan in het teken van het aanstellen van trainers en coaches en het invullen van het trainingsschema. Door het aanleggen van een 3e veld hebben we meer ruimte om te trainen waardoor we meer rekening kunnen houden met de wensen van de trainers. Ons doel is voor de zomervakantie zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over de stand van zaken m.b.t. de invulling van het bovenstaande.

Met vriendelijke groeten,

Pascal Claveaux en Gijs Verbunt