Liberty MC5 kampioen!

Kampioenen  |  8-6-2015

Liberty MC5 kampioen!

En dat is Kampioen met de hoofdletter K: van de 10 gespeelde wedstrijden hebben jullie er 9 gewonnen. Wat hebben jullie jezelf goed weggezet dames, tijdens dit voorjaarsseizoen. We zijn gestart in het najaar als een beginnersteam, van allerlei teams waren wat plukjes bijeengeraapt om zo nog een laatste team te kunnen vormen, en daarnaast kregen we versterking van 2 startende speelsters.

Zowel tijdens het najaars- als het voorjaarsseizoen hebben jullie laten zien dat teamspirit, training, samenspel en plezier zeer zeker kunnen leiden tot een goede pot hockey. Natuurlijk hebben we dat helemaal te danken gehad aan jullie trainers Berend en Denise, en zeker ook aan trainer / coach Wilfred van Emden.

Niemand had het verwacht en gedacht, maar eind april en voor de laatste 2 wedstrijden wisten we het al: we zijn kampioen. Jullie hebben het toch maar mooi gedaan!

Gefeliciteerd MC5!

Kris de Bresser
Goed gedaan MC5 super gewerkt

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.