Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Liberty MD5 kampioen!

Kampioenen  |  6-6-2015
Nieuwsafbeelding

MD5 kampioen!


Zaterdagmiddag 6 juni. De meiden van de MD5 verzamelen bij Liberty in "hun” paarse kleedkamer. Wat hing er een spanning in de lucht, als we zouden winnen waren we zeker van het kampioenschap! Snel naar buiten voor het inspelen (warm was het toch al wel)!


Wat fantastisch zeg, zoveel toeschouwers langs de lijn bij onze wedstrijd. Dank je wel ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen, dat jullie er weer waren!


Onder leiding van Gijs en Geert ging de wedstrijd van start. De meiden lieten meteen zien dat ze wilden winnen en gingen daarom vol in de aanval. Toch duurde het nog een kwartier voor de eerste goal gescoord werd. Wat een opluchting voor iedereen. Na dit doelpunt volgden in de eerste helft nog twee doelpunten. Na de rust was het helemaal gedaan met de tegenstand van Tilburg waardoor de eindstand in onze kampioenswedstrijd maar liefst 8-0 was!!!


Wat een feest na de wedstrijd met konfettiekanonnen van onze supertrainer Teun, snoepmedailles, bloemen, kinderchampagne, cupcakes, knakworstjes, wafels, chips, nootjes, friet en ijs en als klap op de vuurpijl de huldiging op het podium!!


Meiden van de MD5, Amber, Dédé, Dewi, Eline, Fem, Fien, Fleur, Izabelle, Lisa, Luna, Maud, Tessa, Veerle en onze vaste invallers Amy en Silke, jullie hebben het kampioenschap meer dan verdiend, want jullie hebben het SAMEN gedaan!!


De trotse coaches, Angèle en MarikaReacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.