Liberty MC2 ongeslagen kampioen!

Kampioenen  |  28-4-2015

Met een geweldige 5-1 overwinning op Etten-Leur wist Liberty MC2 zeer verdiend het kampioenschap te behalen. Een mooie prestatie in een beladen wedstrijd, waar Etten-Leur vocht voor haar laatste kans. Door de winst is Liberty MC2 met nog twee wedstrijden te gaan niet meer te achterhalen door de concurrenten.

Waar vaak een kampioenswedstrijd een lastige wedstrijd is, was dit voor de meiden van Liberty zeker niet het geval. Al in de eerste minuut was er een aanval op topklasse niveau. Na een goede onderschepping, werd de tegenstander zoek gespeeld met een weergaloze aanval door echt schitterend combinatiespel. Deze aanval werd koelbloedig afgerond en na 1 minuut was de 1-0 een feit. In een wat onrustige eerste helft werd ook nog op fraaie wijze de 2-0 gescoord.

Met een schitterende tweede helft als gevolg. Met twee absolute wereldgoals liep Liberty uit naar 4-0. Ook de 5-0 was wederom een prachtige goal. Etten-Leur drong nog aan en via een strafcorner scoorde zij de 5-1. Maar dat kon de pret niet meer drukken.

Het fluitsignaal volgde snel en het kampioenschap werd uitbundig gevierd door de meiden van het team, samen met de coaches en de vele supporters.

Een meer dan verdiend kampioenschap waar heel hard voor gewerkt is. Met een zeer sterke verdediging en keeper werden er slechts 3 tegengoals geïncasseerd. Het sterke middenveld domineerde vaak het spel, waardoor de aanvalsmachine goed in stelling werd gebracht. Met 24, vaak zeer mooie, goals tot gevolg. En dat in 8 wedstrijden, waarin slecht 1 keer een gelijkspel werd gespeeld. Ongeslagen kampioen dus!

Kampioensteam op de foto van links naar rechts:

Sanne Luijten, Nikki Schellekens, Sam Dirkse, Pepina de Boer, Evy van Leeuwen, Yaniek Geerts, Lara Bosters, Romy van Hulten, Quintye Smienk, Fredrique Maas, Anniko van Os, Aileen Laros, Nienke Schellekens, Fleur Lambregts

coaches Carl Maas en Edwin van Os

Floor de Vos
Gefeliciteerd meiden! en er is toch nog een C team kampioen?

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.