Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Dongen Culinair stapt in verenigingsleven

Accommodatie  |  18-4-2015
van dongen.nieuws.nl:

Dongen Culinair, dé cateraar van Dongen, timmert flink aan de weg. Naast (bedrijfs)catering, maaltijdverzorging, bbq’s, buffetten en workshops is het bedrijf van Coen van Outheusden en Erwin de Vos nu ook de samenwerking aangegaan met hockeyclub Liberty. Dongen Culinair is er sinds kort de totaalleverancier van alles op het gebied van food.


De stap in het verenigingsleven is voor Coen en Erwin een logische. Beiden zijn naast hun drukke werkzaamheden ook zelf actief in diverse verenigingen en hebben vanuit die positie vele contacten opgebouwd. Coen: "Liberty kwam bij ons met de vraag of wij wat zouden kunnen betekenen in het professionaliseren van de foodvoorziening in het clubhuis. We hebben toen samen met Sipke Berk, horeca- coördinator van Liberty, kritisch gekeken wat er nodig is om dat te bewerkstellingen."


 

Erwin vult aan: "we waren er al vrij snel uit waar Liberty behoefte aan had: het snel kunnen leveren van kwalitatief goede en smakelijke kleine gerechten. Samen hebben we nu een systeem opgezet waarbij met behulp van een professionele oven, ook wel ‘Turbo Chef’ genoemd, kant en klare gerechten zoals (team)tosti’s , kipcorns en nachoschotels in korte tijd automatisch op de beste en meest smakelijke manier bereid worden. Wij leveren de artikelen aan en de medewerkers hoeven het alleen maar in de oven te leggen en het juiste programma in te toetsen. Zo zijn de bezoekers in het LibertyClubhuis verzekerd van een constante en hoge kwaliteit van de producten”


Liberty heeft de organisatie van de horecaploeg ook fors aangepakt. "Er is een coördinator die een team van zes medewerkers onder zich heeft. Allemaal kundige mensen die goed geïnstrueerd zijn en daardoor een juiste uitstraling en hospitality aan de horeca bij Liberty geven. Na de eerste periode waarin iedereen even moet wennen ligt het in de bedoeling dat we de ‘kaart’ wel steeds verder gaan uitbreiden met andere smakelijke zaken. Voor ons is het de eerste stap in het verenigingsleven en we zijn erop gefocust om het tot een succes te maken. We hebben er zin in” besluit Coen.