Libert-Wie?! Rolf Vullings

Leeftijd: 51 jaar

Team: niet spelend lid

Positie: bestuurslid

Hoelang hockey je al? Helaas heb ik nooit gehockeyd; in mijn volgende leven ga ik zeker hockeyen!

Waarom heb je voor deze sport gekozen? Ik heb gekozen om bij Liberty in het bestuur te gaan, omdat ik het een hele mooie club vind met veel mogelijkheden. En omdat mijn dochter Eveline bij Liberty speelt in de B3

Wat vindt je het leukste aan hockey? Snelle, moderne sport

Wat vindt je het leukste aan Liberty? Een club met een mooie toekomst, waar ik graag mijn bijdrage aan wil leveren.

Waar zie je jezelf over vijf jaar? Of liever gezegd: Waar staat de club over 5 jaar?

Dan is het 2020 ! en staat er een club met 850 leden, waar ieder lid een steentje bijdraagt en met een moderne accomodatie bestaande uit 3 velden.

Wil jij ook in Libert-Wie?! Beantwoord dan bovenstaande vragen per email ([email protected]) en wellicht zien we jouw stukje binnenkort wel op de site!