Resultaat LISA Hockey app dag 1!

Liberty App / Liberty website  |  28-2-2015
Om 09:00 uur verzamelden we in het clubhuis en 5 minuten later konden we het eerste lid al helpen met toegang tot de nieuwe LISA Hockey app. Het resultaat om 12:00 uur: ruim 30 ouders die de verrichtingen van hun zoon(s)/dochter(s) weer kunnen volgen en het meest recente Liberty nieuws op hun smart phone kunnen lezen. Tevens bezochten een tiental hockeyende leden de LISA Hockey app hoek, zodat ook zij nu weer toegang hebben tot de app (klik op lees meer voor het Youtube filmpje, alleen te zien via de Liberty website).

Als je ook weer toegang wil tot de LISA Hockey App kun je een e-mail sturen naar: [email protected] en dan ontvang je zo snel mogelijk je persoonlijke login gegevens.

De LISA Hockey app is dé toekomst! Spread the word!

Groetjes,
Team Communicatie

Jan van Mierlo
ka dit volgende week nogmaals olaatsvinden om ook degenen die vandaag uit speelden een kans te geven?
Richard Kattenbeld
Is er een mogelijkheid om je wachtwoord via deze app te wijzigen? Zo niet hoe kun je dit dan doen. Dank je

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.