Liberty Z-Dames 2 ongeslagen kampioen!

Kampioenen  |  8-2-2015

Zondag 8 februari stond de kampioenswedstrijd van de Dames 2/Dames 3-combinatie op het programma. Alle wedstrijden werden tot nu toe gewonnen en een gelijkspel was al voldoende om het kampioenschap binnen te slepen. Er mocht zelfs met 13 doelpunten verschil worden verloren, maar de dames waren gebrand om ook de laatste wedstrijd tot een goed einde te brengen. Een twintigtal supporters was afgereisd naar Klundert waar de belangrijke wedstrijd tegen Zevenbergen D2 plaats zou vinden. De voorgaande zeer spannende confrontatie in Dongen leverde een nipte 6-5 overwinning voor Liberty op, dus de dames waren gewaarschuwd. De consequent fluitende scheidsrechters bliezen om 14.50 af voor de eerste helft. Liberty had het overwicht en dit resulteerde na 30 minuten in twee goals van Celine en een van Elien. Een snelle tegengoal van Zevenbergen in het begin van de tweede helft bracht de spanning terug in de wedstrijd. Door diverse goede reddingen van Nanouck en een save op de doellijn van Marieke bij een strafcorner behield Liberty de voorsprong. Helaas werd deze niet verder uitgebouwd al waren er daarvoor zeker kansen aanwezig. Al met al een terechte 3-1 overwinning. Na het fluitsignaal werd de champagne ontkurkt en de medailles overhandigd. De dames kunnen zich nu weer volledig richten op de veldcompetitie.

Proficiat!