Trainingen gaan deze week op het veld niet door!!!ā€¸

Trainingen  |  5-2-2015
Beste ouders,

Wat een gedoe allemaal deze week, maar het mag jullie inmiddels duidelijk zijn dat trainen deze week geen optie meer is. Wederom is er een laagje sneeuw gevallen en de temperatuur blijft vandaag en morgen rond het vriespunt.

Ik krijg wel eens de vraag waarom ze bij Push wel trainen en hier niet. Ik kan jullie vertellen dat Push de enige club is waar (half) getraind wordt op dit moment. Daar zijn de velden beter dan bij ons of bij andere verenigingen. Het voordeel van Push is dat deze club middenin de stad ligt en dat zij velden hebben met hogere vezels. Die bevriezen minder snel.

Daarnaast heb ik inmiddels een groepsapp met trainingscoƶrdinatoren van verschillende verenigingen in regio Breda/Tilburg. We houden elkaar op de hoogte m.b.t. de staat van de velden. Sommige clubs hebben een verenigingsmanager die op de club werkt en zij kunnen de staat van de velden goed bijhouden.

Hoe mooi het er buiten soms ook uitziet, als de vorst eenmaal in het veld zit krijg je dit er moeilijk uit. Aan de grond is het natuurlijk kouder en het gaat om die temperatuur.

Laten we duimen voor beter weer volgende week.

Met sportieve groeten,

Jullie eigen Piet Paulusma