Verslagen zaalhockey

Algemeen  |  8-1-2015
Hallo Libertianen,

Allereerst de beste wensen voor 2015! Dat het voor iedereen een super zaalhockey- en lenteseizoen mag worden met veel overwinningen, schitterende doelpunten en (voor de keepers) prachtige reddingen.
We hopen eind mei weer vele kampioenen te kunnen huldigen!

Tot op heden hebben we alleen verslagen mogen ontvangen van de zaalhockeywedstrijden van Dames 1 (die op 1 punt na kampioen kunnen worden!!), maar vanuit de overige teams is het helaas stil.
Heeft je team een mooie prestatie neergezet en sta je te popelen om het je clubgenoten te laten weten, stuur dan je wedstrijdverslag(en) naar [email protected]
dan plaatsen we deze zo snel mogelijk op de website!

PS: Mocht je je nog niet hebben aangemeld voor LIbert-Wie?! dan kan dit nog altijd op bovenstaand e-mailadres. We zien je aanmelding graag tegemoet. In de bijlage vindt je de vragenlijst.

Groetjes,
Team Communicatie

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.