22 jaar vrijwilliger bij Liberty

Bestuur  |  7-11-2014

Afgelopen week waren we op bezoek bij Gudy Rijvers, moeder van de drie hockey-jongens Tom, Bob en Lex. Nog net tussen de verhuisdozen begon ze twintig jaar geleden aan haar eerste vrijwillige taak bij onze club. Als moeder van drie kleine mannekes vond ze het vanzelfsprekend dat ze iets voor de club zou doen. De eerste jaren stond ze als gastvrouw, zo’n beetje iedere zaterdag achter de bar en zorgde er voor dat daar alles prima verliep. Ook kon ze er tussendoor voor zorgen dat de Liberty-Bell (de voorloper van onze huidige Liberty-App) werd gemaakt en verspreid door jeugdleden. Pas nadat de jongens ‘verhuisden’ naar de zondag zocht ze een andere uitdaging. Die vond ze in het overnemen van de taak om de ledenadministratie te gaan voeren. Jarenlang heeft ze dat op de handmatige manier gedaan. Pas sinds dit jaar zijn deze werkzaamheden voor een belangrijk deel geautomatiseerd door LISA. Reden waarom ze laatst heeft gevraagd of iemand haar taak zou kunnen overnemen. Het bestuur vond dat een reden om bij Gudy langs te gaan om haar te bedanken. Ze was wel verrast en vond het toch echt niet allemaal nodig, ze had het al die jaren immers met veel plezier en dankbaarheid gedaan. We hebben afscheid genomen met natuurlijk met een hartelijke dank namens alle leden en bestuur van onze club.

Bestuursleden Rolf Vullings en Eric van den Bosch.

Maurice Rutgrink
Gudy dank voor je inzet namens Veteranen B.
Antoine van Riel
Bedankt Gudy!

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.