Afscheid van een klassieker

Bestuur  |  3-11-2014

Op 31 oktober hebben we Harrie Damen bezocht en daarbij z’n vrouw Antoinette in de bloemen gezet. Het was een verrassing, want hij wist niet dat we kwamen.

Harry werkte bij Liberty als schoonmaker. Meer dan 30 jaar lang heeft hij in het weekend de kleedkamers en de rest van het clubhuis gepoetst Nog nooit heeft hij een dag verzuimd! Terwijl hij toch vaak de hele nacht heeft door moeten sjouwen om de troep van een Liberty-party op te ruimen.

We smulden van de verhalen die Harrie wist op te dissen, natuurlijk pas nadat we hem een beetje ‘gevoerd’ hadden. De verhalen varieerden van ‘…een jaarlijkse schoonmaak…’ tot aan ‘…het moeten losschroeven van de pleepot van met name de dames WC’s, om de verstoppingen er uit te vissen…’. Het hoogtepunt qua smerigheid was de opstart van een seizoen na een hele warme zomer. Ze kwamen er achter dat in de zomervakantie de stoppen doorgeslagen waren geweest. Gevolg een paar vrieskisten waarvan de inhoud met frikandellen bijna uit zichzelf wegliep…..

Hij heeft ook al verschillende barmanagers versleten, ‘…de ene beter dan de andere…’. Over Harrie Asselman had hij de meeste lof: "Die was er zelf ook altijd bij...” , maar ook over José de Wit was hij te spreken.

Hij heeft een periode bij Liberty af moeten sluiten, vanwege zijn ouderdom en lichamelijke mankementen.

Harrie is gelukkig nog fit genoeg en we hebben daarom deze terugblik en afsluiting samen met z’n vrouw kunnen meemaken. Natuurlijk met een hartelijke dank namens alle leden en bestuur van onze club.

Bestuursleden Rolf Vullings en Eric van den Bosch.

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.