Libert-Wie?! Jolijn Esser

Libert-Wie?!  |  19-10-2014
Hallo Libertianen!

Hieronder de eerste Libert-Wie?! Elke 2 weken tijdens het hockeyseizoen (excl. winterstop) zal er een Libertiaan op de website verschijnen! Mocht je nog geen vragenlijst hebben ingeleverd en wil je graag op de Liberty site komen, dan kun je deze sturen naar [email protected]!

Naam: Jolijn Esser

Leeftijd: 14

Team: MB1

Positie: Keepster

Hoelang hockey je al? Ik hockey nu al 5 bijna 6 jaar. Sinds 1 à 2 jaar ben ik nu keepster. Daarvoor was ik altijd spits.

Waarom heb je voor deze sport gekozen? Ik heb verschillende sporten geprobeerd en ik vond hockey zo leuk dat ik op hockey wilde.

Wat vindt je het leukste aan hockey? Ik vind hockey leuk, omdat het een teamsport is. Je hebt een leuk team en iedereen is belangrijk.

Wat vindt je het leukste aan Liberty? Liberty is een sfeervolle club en wordt ook steeds groter. Er zijn leuke mensen en je krijgt ook goede training. Zonder liberty was ik niet waar ik nu ben.

Waar zie je jezelf over vijf jaar? Ik hoop dat ik over vijf jaar bij een topclub kan hockeyen en misschien zelfs wel gescout kan worden. Maar eerst blijven trainen en nog beter worden! En dan volgend jaar selectie doen bij Den Bosch!