Liberty viert WK Hockey

WK / Clubdag  |  30-5-2014

Op 31 mei start in Den Haag het WK Hockey.
Om dit met z'n allen te vieren heeft de KNHB alle hockey verenigingen in Nederland een programma aangeboden. Thema van het programma: Let's Celebrate Hockey.
Op 29 mei hebben de jeugdleden van Liberty dit advies ter hand genomen. In grote aantallen, ruim 200 kinderen, hebben ze allerlei spellen gedaan.

De oudere jeugd heeft zich heel wat nieuwe trucjes aangeleerd. Ook konden de kinderen klimmen, springen en klouteren op twee opblaasbare attracties.

Tussendoor konden de kinderen genieten van een lunch en een ijsje.
Dankzij enkele ouders en spelers van heren 1 en dames 1 is de dag op het veld goed verlopen.
Groot was de verassing voor veel kinderen toen ineens de WK mascotte Stockey het veld op kwam lopen.

Aan het einde van de dag werd het samen vieren uitgebreid met de huldiging van onze zaalkampioenen.

Al met al een erg geslaagde dag!
De dag zou echter nooit gelukt zijn zonder de hulp van de vrijwilligers, de KNHB, bestuur van Liberty, Moonen attractieverhuur, de Rabobank, Brasserie de Drie Vissen en Ijssalon Smaak.

Reageer op het nieuws

Hieronder kunt u reageren op dit nieuwsbericht door middel van uw lidnummer + wachtwoord.