Edwin van Os en Machteld Herfst versterken het nieuwe Liberty!

Liberty 2020  |  31-3-2013
Onderdeel van het project Liberty 2020 is een nieuwe organisatiestructuur waarin een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen het organisatorische kader en het hockeytechnische kader. Om de taken voor iedereen behapbaar te houden zijn we op zoek gegaan naar mensen die ons team wilden versterken.

Twee personen die het organisatorische kader gaan versterken stellen we al graag aan jullie voor. Zij zullen namelijk ook al direct betrokken worden bij het opstarten van het nieuwe seizoen zoals bijvoorbeeld het samenstellen van de nieuwe teams voor seizoen 2013/2014:

1. Edwin van Os, coach van MD2 wil graag zijn ervaring die hij tot nu toe heeft opgedaan delen met de coaches en zet zich graag actief in als coördinator van alle C- en D-teams (jongens en meisjes). Monique van Dongen wordt coördinator van de A- en B-teams. Uiteraard vindt er veel samenwerking tussen hen beide plaats.

2. Machteld Herfst, trainsters en coach van M6E1 heeft aangegeven meer voor de vereniging te willen doen en we zijn heel blij dat zij taken van Carmen Bogers overneemt in de rol van coördinator van de E-jeugd. Carmen blijft voorlopig de F-jeugd en Benjamins doen en zal daarnaast de taken van secretaris van de nieuwe TC op zich gaan nemen. Bibi van Vlimmeren blijft coördinator van Funkey Hockey. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de Jongste Jeugd.

Op dit moment zijn er al diverse gesprekken (en al toezeggingen) met mensen die in het hockeytechisch kader iets willen gaan doen. Die stellen we in een later stadium aan jullie voor! Mocht je zelf enthousiast zijn geworden na het lezen van dit bericht en wil je wat doen: mail naar [email protected].

Edwin en Machteld, heel veel succes en vooral ook plezier in jullie nieuwe functie!

Groeten,
Technische Commissie